FRM34
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FRM34

AnasayfassLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Ayben - Gelinlik Sarhoşluğu (feat Aylin Aslım)

YazarMesaj
AzraiL
Site Sahibi
Site Sahibi
AzraiL

Erkek

Özellikler
Rep:
Ayben - Gelinlik Sarhoşluğu (feat Aylin Aslım) Left_bar_bleue1907/1907Ayben - Gelinlik Sarhoşluğu (feat Aylin Aslım) Empty_bar_bleue  (1907/1907)

Ayben - Gelinlik Sarhoşluğu (feat Aylin Aslım) Empty
MesajKonu: Ayben - Gelinlik Sarhoşluğu (feat Aylin Aslım)   Ayben - Gelinlik Sarhoşluğu (feat Aylin Aslım) EmptyPaz Ara. 02, 2007 3:30 pm

aylin aslim

duydunuzmu neler olmus tanidinizmi meshur olmus cok sefilmis zengin olmus banane marjinalmis artis olmus o da biseymi star dogmus orjinalmis kimden calmis banane

ayben

boynuz altindan bakan o gozlerin kor olsun damat alana kaynana bedava kahpelikde hediye olsun banane vergi sampiyonlarindan vergi kaciranlardan haberim olsun kimin eli kimin cebinde topuna lanet olsun play ve kayit esittir hicbirinde ses de yok goruntu cok rutin ve krise ne giyerse giysin hepsi bol kiliflariyla kapali gercek ustu varlik spiker olmus her denyo savasi gulerek sunmus

aylin aslim

alkolikmis beter olmus mubtelaymis ondan cokmus karizmatikmis kilo almis banane duayenmis muayyen olmus lezbiyenmis gelin olmus sevgidenmis katil olmus banane

Ayben

sohret olana herbi yol helal misali her bi masal kulagi tikadi yurdum insani ve nette yapilan her geyikde karalamayla dolmus kal gelmis hepsine buyrun turkce dersine dedikte taktik olmaz oglum karizmatik bi patron olmadan da yuruyoruz kraliyet top 10 larinda hergun ayni sey ben goruyorum sen yolun basindasin bense donuyorum ek bi sozluge gerek yok ben kendimi biliyorum
banane banane banane

ayben

magazin her zaman bumuydu yoksa sonradanmi dondu tvdeki zihniyet sapikmi bizmi ole gorduk aylin aradi bende geldim ayben derki sen sefildin senin icin hazin bi sondu aylin ayben ortak oldu
banane banane banane
http://www2.forumzen.com

Ayben - Gelinlik Sarhoşluğu (feat Aylin Aslım)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-