Merve Prenses
Özellikler Rep: (1907/1907)
| Konu: Sana Söyliyeceklerimi Susturdum Cuma Ara. 07, 2007 4:34 pm | |
| Sana Söyliyeceklerimi Susturdum Sonbaharda Aqaçların Yapraklarını Döktüqü Gibi Döktüm Dilimdeki Sözcükleri Hepsi Bir Haykırıs Hepsi Bir Yakarıstı Sen Anlamadın....
Artık Geride Bırakıyorum Sana Ait Olanları Kelimeri Ve $arkıları Baskası için Söylenmek Üzere Raflara Kaldırıyorum Senin içinde Geçtiqin Bir Sözcük Bile Olmayacak Artık
Sana Dair Olanları Söküyorum Tek Tek En Zorda insanın Geçmisini Ve Anılarını Sökmesiymis Anlıyorum
Hep Pesinden Gelecek Bir Geçmis De istemiyorum Artık Geçmisimi De Bırakıyorum Arkamda Geriye Bakıp Daha Çok Hatırlamak Ve Üzülmek istemiyorum
Unutuyorum Desem Yalan Unutmuyorum $imdilik Sadece Alısıyorum Alısmak Unutmanın Baslanqıcıymıs Önce Alısırsın Sonrada Unutursun Unuttuqunda Da Geri Dönmezsin Bakmazsın Bile
$imdi Söylediqim Sözleri De Geri Alıyorum Siliyorum Birer Birer Bütün Yazdıklarımı Karalıyorum Adımın Yanına Yazdıqım Adını
Senle Yaptıqım Doqrularımı Ve Yanlıslıklarımı Ayıklıyorum Yanlısları Koyuyorum Bir Köseye Doqrular Zaten Benim Doqrularım
Bu Askın Bütün Hesabını Kapatıyorum Bize Dair Hiç Bir $ey Yok Artık Ne Sen Ne Ben Artık Bir $ey Söylemeyeceqiz Söylesende Ben Duymayacaqım
Sözcükler Anlamını Yitirdi Artık Sana Dair Söylenecek Bütün Sözleri Tükettim Kelimeler Dilsiz Artık Lal Ettim Dilimi Sana Bir $ey Söylemiyorum...
....Sana Söyleyeceklerimi Susturdum...
| |
|