FRM34
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FRM34

AnasayfassLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Siz de Jennifer Lopez gibi olabilirsiniz

YazarMesaj
Merve
Prenses
Prenses
Merve

Kadın

Özellikler
Rep:
Siz de Jennifer Lopez gibi olabilirsiniz Left_bar_bleue1907/1907Siz de Jennifer Lopez gibi olabilirsiniz Empty_bar_bleue  (1907/1907)

Siz de Jennifer Lopez gibi olabilirsiniz Empty
MesajKonu: Siz de Jennifer Lopez gibi olabilirsiniz   Siz de Jennifer Lopez gibi olabilirsiniz EmptyCuma Ara. 07, 2007 7:06 pm

Jennifer Lopez’in giyip tarzı, hip hopla son moda kıyafetler arasında gidip gelse de değişmeyen birşey var ki o da Lopez’in makyajı. Lopez, abartıdan mümkün olduğunca uzak, açık tonları ve yumuşak renkleri tercih ediyor. Peki nedir bu makyajın sırrı? Siz de Lopez’in ışıltılı görünümüne sahip olmak istiyorsanız aşağıdaki adımlara göz atmanızı öneririz:

1. Adım: Krem şeklindeki fondötenden yüzünüze bir parça sürüp, parmak uçlarınızla yüzünüze yedirin. Cildinizde her hangi bir problem yoksa, fondöteni mümkün olduğunca az kullanmanız ufak tefek kusurlarınızı kapatmanıza yetecektir. Eğer gerekiyorsa göz altlarınıza kapatıcı sürün ve dağıtın. Fondötenin üstüne kesinlikle pudra sürmeyin.

2. Adım: Göz makyajına başlamadan önce göz kapağınızın çevresine yüzünüze sürdüğünüz fondötenden bir ton açık bir başka fondöten sürün. Bu sayede gözünüze süreceğiniz far için iyi bir zemin hazırlamış olursunuz. Göz altına ince bir fırça yardımıyla hafifçe pudra sürün. Göz makyajınız bittikten sonra fazlalıkları almak için fırçayla tekrar üzerinden geçin.

3. Adım: Kaşın altından kirpiğe kadar uzanan kemiğe açık renk ve ışıltılı bir sıvı göz farını parmaklarınızla iyice yayın. Yüzünüze sürdüğünüz pudradan bu bölgeye de uygulayın. Böylece, göz makyajınız daha kalıcı olacaktır. Küçük ve ince bir fırça ile göz kapaklarınıza açık bej tonlarında bir far sürün.

4. Adım: Kirpiklerinizi kıvırın ve yalnızca üst kirpiklerinize rimel sürün. Kirpikleri biraz daha belirginleştirmek için, kalem ucu kadar ince bir fırça yardımıyla siyah göz farını üst göz kapağınızın yalnızca uç kısmına sürün.

5. Adım: Bir kaş kalemiyle hafifçe kaşlarınıza renk verin. Kalemi uyguladıktan sonra kaşlarınızı bir fırçayla tarayın.

6. Adım: Elmacık kemiklerinize gül rengi tonlarında allık sürün. Ancak allığınızın son derece ince olmasına özen gösterin. Pembe tonlarından kahve tonlarına kadar renk seçeneğiniz var.

7. Adım: Dudaklarınızın etrafına doğal renkte bir dudak kalemi sürün. Dudaklarınızın renginden yalnızca bir ton koyu olması gerekiyor. Aksi halde çok abartılı durabilir. Dudaklarınızın içini ise parlatıcı ya da parlatıcı kadar açık renkte parlak bir rujla boyayın.

Siz de Jennifer Lopez gibi olabilirsiniz
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» eskisi gibi
» nev-senin gibi
» Kansere buz gibi tedavi