Hayat döner dolaşır gene BAna BUlaşır... AZRail The BETAS :
iyi günler isim
KutsaL bebek | ** NiqhtFaLL Serenade - Lust and Innocence | Parçanın Ana Kahramanı " qp & db " :
Ezqi
nerde oturuyorsunuz doğduğunuz yer
KutsaL bebek | ** NiqhtFaLL Serenade - Lust and Innocence | Parçanın Ana Kahramanı " qp & db " :
İzmirde oturuyorum İzmirde doğdum xD
kaç yaşındasınız okuyormusunuz okuyorsanız hangi okul ve kaçıncı sınıf KutsaL bebek | ** NiqhtFaLL Serenade - Lust and Innocence | Parçanın Ana Kahramanı " qp & db " :
16 yaşındayım inş 17 ye qiricem Okuyorum okuLum ışıLay sayqın aqsL Lise 3[Artık 4 yıl ya =/ ]
rock seçmenizin nedeni KutsaL bebek | ** NiqhtFaLL Serenade - Lust and Innocence | Parçanın Ana Kahramanı " qp & db " :
Ben rockı deiLim
rockcı
:
giyim tarzınıza dayanarak öyle düşünmüştüm kusura bakmayın peki ne tarz müzik tarzını seversiniz
Gothic metaL & bLack metaL
seçim nedeniniz sizi etkileyen ne oldu
MariLyn Manson ve EmiLie Autumn u cok beğenmiştim müzikLerini dinLeyincede hoşuma gitti ::
güzel peki giyim tarzlarınızı neden o şekilde yapmaya çalışıyorsunuz dışardan dahamı farklı gösteriyor sizi KutsaL bebek | ** NiqhtFaLL Serenade - Lust and Innocence | Parçanın Ana Kahramanı " qp & db " :
hayır tamamen benim isteğim
genel örnek vereyim ben bir rapciyim ve rap grubundan gerek ceza gerek ayben bu şahsiyetleri gördüm tanıştım sohbet ettim çevremdekiler genelde o şekilde booll pantolon bol tişört giyerken ben sıradan giyiniyorum özenti midir sizce bu tarz giyinenler KutsaL bebek | ** NiqhtFaLL Serenade - Lust and Innocence | Parçanın Ana Kahramanı " qp & db " :
hayır aLakası yhok .. Özentisin faLan diyoLar ama ben takmıyorum
sizce demelerinin nedeni onların giyim tarzı ile benzer olması olabilirmi yada daha önceden farklı iken onları dinledikden sonraki şeklinizden dolayı diolar olabilirmi ??
Hayır bence kıskanıyoLar Hayat döner dolaşır gene BAna BUlaşır... AZRail The BETAS :
oda sizin düşünceniz hak vermek gerek sizce siyah yerine başka renk seçilemezmiydi neden siyah
sıkıldım Hayat döner dolaşır gene BAna BUlaşır... AZRail The BETAS :
ozaman teşekkürler bukadar yeter http://www2.forumzen.com sitesinde bugun işlerimi bitirdikden sonra yayınlayacağım ezgi hanım teşekkür ederim beni kırmayıp röportajıma katıldığınız için ... sizinle tekrardan bir röportaj yapmak isterim