FRM34
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FRM34

AnasayfassLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

pit10 seni özlemek 2

YazarMesaj
manyax
CO-Admin
CO-Admin
manyax

Erkek

Özellikler
Rep:
pit10 seni özlemek 2 Left_bar_bleue1999/2000pit10 seni özlemek 2 Empty_bar_bleue  (1999/2000)

pit10 seni özlemek 2 Empty
MesajKonu: pit10 seni özlemek 2   pit10 seni özlemek 2 EmptyÇarş. Ara. 26, 2007 11:16 pm

pit10 seni özlemek 2

Dakikalar saatlerıme eklı duygularımı bekledım senı senle yaşamak ıstedım ılk ve son sevgılım aradan aylar gectı ama ben hiç deısmedım senı sensız yasarken yoklugunla seviştim bir iki damla çokda bakmahasret aktı bence sence o gusel gunler neye kurban sakın dusununce sahtemi gözlerım sözlerım ısyanım günlere şöyle abk yüzüme yalan varmı syle sensiz anlamı yokmus bayat bir hayat okyanuslar kurudu ben ağladım fakat haps,oldum gözlerınde cezam ise muebbet çekerim ben yolunda sen yeterki emret şimdi bana geri gelsen mutlumusn desen neolurdu hiç gitmesen madem r,geri geleceksen söyle sevilmekden başka ne isterim sneden rüzgarınla avrulduğumda kalbin olsun bana kefen... seni özlemek canıma tak etti birtanem özlemek izlemek yollarını gözlemek hep seveceğim seni ömrümün sonuna dek aylar yıllar görüşmesek beni beklermisinm bastığın her toprağa hasret ekermisin paslı hançer yanlızlık tamda kalpten vurur bir böcek fgirer kalbe kımıldar durur sensizken içimde bir okyanus vardı dalgaların devamında da ne gemiler yandı serin rüzgar esse aradan yıllar gecse yollar alsa seni benden genede dönerım ölümüne söyle gözlerımde yalan varmı bende ben durustıum kim dürüsttü, bence aşkı baska hayata üzdüm senide benide geride kalanlara hatıralar oldu yoldaş sensizn emelim , emeğim, yüzünü görsem yeter genede bedenimi sardı yokluğuun, bu koptuüum andır andıran her bi sevgi eskı gunleri özlesemde sesiniz, gözlesemde yolunuyollar aldı senı ateşe verdim hüzünleri.... seni özlemek canıma tak atti birtanem özlemek izlemek yollarını gözlemek hep seveceğim seni ömrümün sonuna dek....

pit10 seni özlemek 2
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» pit10 feat elninno -sadece seni sevdim
» Pit10
» pit10 /pusat