AzraiL Site Sahibi
Özellikler Rep: (1907/1907)
| Konu: Ender Erman - Son Uyku Paz Ara. 30, 2007 12:56 pm | |
| Bir çığlık bulsam hiç susmayan veya bir cümlede beni anlatan gittin gideli sonsuz bir acı ölümün önüne geçemedim yok ilacı
ilk son nefes ürkek bu beden nedensizim sana yakışmaz kefen sormaya korktum meleğim nerde Tanrım hesap ver şimdi sıra sende
Hicran bu kesik eksik kalbim her gece sancı odamda hayalin külleri üfle ama ben yandım günlerim hezeyan sensiz kaldım
sen düş ve gülüşlerime umuttun çiviler çaktılar sanki kalbe yeryüzünde bi hayat unuttun bu çocuk sensiz yapamadı Anne
dünya bir film açılır perden mutlu sonda yok kaçar hep senden nefret edersin seyircilerden sahnesi gerçek tek oyun ölümdür
solgun her sürat yalanla boyanır rüya biter kul gerçeğe uyanır sonbaharı sevmiyor hiç bir yaprak söz geçermi kadere bu kara toprak
sövdümse beden zamanla gelişir güldümse neden sanmaki degişir derdi bilmeden sözler avutmaz göz yaşı aksın bu Gönül unutmaz
durgunum artık suçumu ararken bakan bir kör var seçimi yaparken hayatı oynar amacı biçimsiz sarhoştur acım sonucu geçimsiz
aynı hüzündür sendeki duygu ölüme sözümdür bendeki uyku anlamı yok doğan her güne lanet bu çocuk sensiz yapamadı affet | |
|