FRM34
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FRM34

AnasayfassLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

İlahi Adalet

YazarMesaj
AzraiL
Site Sahibi
Site Sahibi
AzraiL

Erkek

Özellikler
Rep:
İlahi Adalet Left_bar_bleue1907/1907İlahi Adalet Empty_bar_bleue  (1907/1907)

İlahi Adalet Empty
MesajKonu: İlahi Adalet   İlahi Adalet EmptyPtsi Ara. 31, 2007 11:31 pm

Bu konu tüm insanlığı ilgilendirdiği için buraya yazdım ;

Öncelikle msn aldığım mesajı yazıyım ;

SEN NE BÜYÜKSÜN YARABBİ

Peygamber Efendimiz (s.a.v)'in karikatürlerini çizen
Danimarkali karikatürcü yaratik, dün evinde çikan bir yangin sonucu
yanarak can vermis !!!
Danimarkalilar bu haberi kimsenin duymamasini
istiyorlar...
Vatanini milletini dinini seven herkes bu maili bildigi herkese
göndersin ve bu haberi elimizden geldigi kadar duyuralim!!!

http://www.urfahaber.net/detay.php?id=6919

Ve nette arattım ;

Danimarkalı Karikatürist Yanarak Öldü

Mustafa Yürekli – Prş, 06/07/2006 – 22:33

Telefonla Danimarka'yı aradım sevgili okuyucularım, Jyllands Posten Gazetesi’ni aradım. Hayasızca Hz.Peygamber’in karikatürlerini çizen karikatüristin yanarak öldüğü haberini aldım çünkü.
Jyllands Posten Gazetesi yetkilileri bu konuda dut yemiş bülbül gibi. Açık bir şey söylemiyor. Fakat bu haber Danimarka halkı arasında dolaşıyor. Ben de Danimarka’da yaşayan birkaç dostumu aradım. Söz konusu yangına tanık olmuş bir Türk’ü buldum.
Haber doğruydu: “Danimarka'da Peygamber Efendimizin karikatürlerini çizerek İslam aleminin tepkisini çeken Jyllands Posten Gazetesi çalışanı karikatürist Kurt Westergaard çıkan bir yangında diri diri yanarak can verdi.”
Bu haberi sizlerle niçin paylaşıyorum? Açıklayayım.
1.Öncelikle “ilahi adaleti” ifade etmeliyim. İnsanlar yaptıkları kötülüklerin yanlarına kar kalacaklarını düşünüyorlarsa, bu olayla bir kez daha görüldü ki kötülük kimsenin yanına kar kalmıyor.
2.Allahu Teala peygamberini o hayattayken de, vefatından sonra da koruyor. Çünkü o Kainatın Efenedisi..Dolayısıyla Hz.Peygamber’e açıkca gösterilen saygısızlığın cezası, dünyada da, ahirette de açık bir felakettir.
3.İslam milleti, karikatür olayında infial göstermişti.. Fakat birlik olup büyük bir güç ortaya koyamadıklarından kutsallarını korumaktan aciz durumda olduğu apaçık ortada. Hala İslam birliği sorunu çözüme kavuşmuş değil.
4.Önce Afganistan, sonra Irak işgal edildi ABD tarafından. İran, Suriye, Mısır ve Türkiye sırada. Filistin’de bakanlar, milletvekilleri İsrail tarafından paketlenip götürülebiliyor. Bugünkü dünyada İslam Birliği sağlanıp acilen İslam Barış Gücü kurulmalı.
5.Türkiye, 1000 yıllık İslam medeniyetine, tarih mecraına dönmeli. İslam, Türkiye’nin geleceği, bağımsızlığı, onuru ve tek hayat veren gücü.
Türkiye Avrupa Birliği’ne boş yere çabalayıp zaman kaybetmemeli. D8 yapılanmasını destekleyip İslam Birliğini gerçekleştirmeli.
Bütün bu gerçeklerin bizlere söylediği şu: Ya adam gibi bir an önce işimizi gönüllü olarak yaparız ya da ilahi tokatı yiye yiye zorla yaptırırlar adama..
Bu millet, bu devlet, bu din ve bu tarih sahipsiz değil yani..
Kaynak ; http://www.zapita.org/danimarkali-ka...u-t10598.html?
http://www2.forumzen.com

İlahi Adalet
1 sayfadaki 1 sayfası