FRM34
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FRM34

AnasayfassLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Cash Flow ft Emir - Orjin

YazarMesaj
Merve
Prenses
Prenses
Merve

Kadın

Özellikler
Rep:
Cash Flow ft Emir - Orjin Left_bar_bleue1907/1907Cash Flow ft Emir - Orjin Empty_bar_bleue  (1907/1907)

Cash Flow ft Emir - Orjin Empty
MesajKonu: Cash Flow ft Emir - Orjin   Cash Flow ft Emir - Orjin EmptyCuma Ocak 04, 2008 9:36 pm

VOLKAN
Taşıdığın bu yüz denklemdeki tek çözücüyüz biz her günümüz her dünümüz olacaktır çöküntünüz başka yolunuz kalmadı ölüm olacak çöküntünüz kalmadı gücümüz bitmedi öcümüz bitmez sözümüz yoktur özümüz bak dur özümüz ölene dek istek günler gelene dek bizdeki yürek bizdeki bilek şeytan bacağını kırana dek zafere koşmakturmak hedeftir sonucu bulmak marifettir kahpe felek tek sen kaldın sen de çektir Tanrı tektir hayat eşittir yürektir güçlü olmak bir istektir korkma güzel günler elbet elbet bir gün gelecektir gelmiş geçmiş gelecek yıllar bizim için bir sebeptir bir gerçektir yüzleri bir yıl yeni bir iz daha demektir bitmektedir yaşam paşam kazanır her zaman savaşan tırmanır tepeye yarışan kazanır her zaman çalışan hakkını kazanıp alışan budur yiğide bir yakışan yoktur buna hiç karışan azdır böyle yaşayan orijinden geçen orijinal bu raple underground bitmez bizde yürekte flow devam eder durmak bilmez bu rapte underground bitmez bizde yürekte [2]
ÇAĞDAŞ
Çok mu zor mu oldu burama geldi artık doldu bulamadım da yolu suratımın nevri soldu sondu solumun soğlu kolumun düşman burda minimum yalancının yatsıya kadar yaktığı mum durum belki kötü bit pazarı size kurum yurdumun aydınlarını bombalarla vurun saatleri 24 kasımda beşe kurun CASH FLOW ve esef şimdi durun adam olun bak sen sokaklarda herşey oldu sorun nah ben izmir oldu internette yorum bak ben yaşarım ben kralına korum fuck tem şıllık hepinize yeter borum borcum olsun boynumun da işte burda yolcuyum sanma beni ırkçı mırkçı ne sağcı ne solcuyum sorgucuyum izmirimin izleri temizleyin Emir, Volkan, Çağdaş işte adraksiyonları izleyin orijinden geçen orijinal bu raple underground bitmez bizde yürekte flow devam eder durmak bilmez bu rapte underground bitmez bizde yürekte [2]
EMİR
Burda varda dinlemek isteyen biri varsa bizde kafa üç numara beynimizde vasıta kan basıncın düştümü omzumuza yasla efendi hiç dissledi mi yedi cetti yasta korkma sakın zarf attım ölçtüm adrenalin orgazm oldu hatunun bu rapte nerde vazelin gazelin uzaktan hoş yakındansa bok koç Emir, Volkan, Çağdaş bu rapte attı çok koç orijinden geçen orijinal bu raple underground bitmez bizde yürekte flow devam eder durmak bilmez bu rapte underground bitmez bizde yürekte [2]

Cash Flow ft Emir - Orjin
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Cash Flow - Patron Kim?
» Cash Flow - Zarlar Yek
» Cash Flow - Dur Dedik Bak
» Cash Flow - Patron Kim?