FRM34
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FRM34

AnasayfassLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

ÖTV Farkı ödermiyim

YazarMesaj
AzraiL
Site Sahibi
Site Sahibi
AzraiL

Erkek

Özellikler
Rep:
ÖTV Farkı ödermiyim Left_bar_bleue1907/1907ÖTV Farkı ödermiyim Empty_bar_bleue  (1907/1907)

ÖTV Farkı ödermiyim Empty
MesajKonu: ÖTV Farkı ödermiyim   ÖTV Farkı ödermiyim EmptyC.tesi Ocak 12, 2008 11:59 pm

2005 Ocak model Opel Combo City aracım var. Hususi olarak kullanıyorum. Ancak Ruhsatında (bu tip otolardan kullananlar bilirler) Kamyonet yazıyor. Şubat ayından sonra Kamyonet yazan araçlardan K belgesi isteneceği, başımızın derde girebileceği söyleniyor.

Benim sorum şu; Ben proje değişikliği ile Kamyoneti otomobile çevirmek istiyorum. Birçok avantajım olacak. silindir hacmi 1.3 olduğundan yıllık vergisi neredeyse yarıya düşüyor. Her yıl yerine 2 yılda bir muayene yaptıracağım, trafik sigortası düşüyor. şehirlerarası yolda hız sınırlaması artıyor. K belgesi alma zorunluluğu kalkıyor. Bu değişiklikten dolayı ÖTV farkı ödermiyim (Bu araçlar kamyonet olarak ithal edildiğinden düşük ÖTV ödenmişti). Bir arkadaş 3 yaşını doldurduktan sonra ÖTV farkı ödemezsin demişti. Doğrumu. Bu konuda acele bilgiye ihtiyacım var ocak ayı bitmeden otomobile çevirirsem düşük vergi ödeyeceğim.
http://www2.forumzen.com

ÖTV Farkı ödermiyim
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-