bellmannn Has Üye Yolunda
Özellikler Rep: (100/100)
| Konu: Konya maçı sonrası fotbolcularımızn yorumları...!!!! Paz Ocak 13, 2008 10:16 am | |
| Futbolcularımız Ali Tandoğan, İbrahim Toraman ve Baki Mercimek, Konyaspor galibiyetinden sonra şu değerlendirmeleri yaptılar: Ali Tandoğan: Maçın genelinde iyi oynadığımızı düşünüyorum. Maç boyunca bir pozisyonda geldiler ve onda da golü yedik. Biz daha iyi oynadık, yakaladığımız pozisyonlar vardı, onları da atsaydık farklı galip gelebilirdik. Benimki yüzde yüz gol pozisyonuydu atmam gerekiyordu. Maçı kaybetseydik ben daha çok üzülecektim. Sarı kart pozisyonunda kalecinin eli benim ayağıma çaptı. Penaltıdır değildir başkaları nasıl takdir eder bilemem, ama bana göre yüzde 50 penaltıydı. İbrahim Toraman: Saha için gerçekten çok ağır şartlar vardı. Zemin çok sertti ve biraz fazla mücadele etmek gerekiyordu. Golde öne gider gibi yaptım arkada kaldım, top iyi geldi ve gol attık. 90+3.'te ikinci golü bulmak bizi çok memnun etti. Bu şartlarda, bu havada ligin ikinci yarısına iyi başladığımız için çok mutluyum. Takım içerisinde iyi bir ortam oluştu. Herkes birbirini seviyor, arkadaşlık üst seviyede. Dışarıdan ne olursa olsun biz bir bütün olduk, takım olduk. Tek düşüncemiz şampiyonluk. Buna yakınız kaliteli bir takımız.Baki Mercimek: Hakkımızı aldığımız için çok mutluyum. İkinci yarıya 3 puanla iyi bir başlangıç yaptık. Umarım sonuna kadar böyle devam ederiz. | |
|