FRM34
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FRM34

AnasayfassLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Aile sorunum vardı

YazarMesaj
konyalireiser
CO-Admin
CO-Admin
konyalireiser

Erkek

Özellikler
Rep:
Aile sorunum vardı Left_bar_bleue2155/10000Aile sorunum vardı Empty_bar_bleue  (2155/10000)

Aile sorunum vardı Empty
MesajKonu: Aile sorunum vardı   Aile sorunum vardı EmptyPaz Ocak 13, 2008 9:15 pm

Shabani Nonda attığı 3 klas golle, sakat yıldızlarının yokluğunda Çaykur Rize deplasmanına endişeli giden Galatasarayımız'ın elde ettiği farklı galibiyette büyük pay sahibi oldu. Milliyet Gazetesi'nin 13 Ocak tarihli haberine göre, Süper Lig'deki gol sayısını 9'a çıkaran Kongolu forvet, toplamda 12 gole ulaştı. Nonda, UEFA Kupası'nda Bordeaux'ya 1, Helsingborg'a 2 gol atmıştı.

Nonda maçtan sonra yaptığı açıklamada sakatlığı süren yıldızlar takıma katılana kadar bu şekilde yola devam etmeye çalışacaklarını söyledi.

Çaykur Rize'ye karşı başarılı bir futbol oynadıklarını kaydeden tecrübeli futbolcu şunları söyledi:

'Aile sorunum vardı'

"En son hangi maçta 3 gol attığımı bilmiyorum. İkinci yarıya iyi başlamak önemliydi. Bir aile sorunum olduğu için takıma geç katıldım, ama gerekli idmanları yaparak eksiklerimi giderdim. Takımda sakat arkadaşlarımızın eksikliğini hissediyoruz, fakat onlar gelene kadar böyle devam etmeliyiz. Geri döndükleri zaman takıma önemli katkı sağlayacaklardır."
Savunmadaki başarısı ve attığı kafa golüyle vitrine çıkan Servet ise Song'un yokluğunda 11'de görev yapan İsmael Bouzid'in iyi oynadığını söyledi.

Milli futbolcu, "Devre arası tatilinde bize verilen programı uyguladık, ama henüz tam olarak hazır değiliz. Rigobert Song çok önemli bir oyuncu, fakat İsmael de gerekli yardımı yaptı. Biz güçlü bir takım isek bunlardan etkilenmemeliyiz" yorumunu yaptı.

Kaynak: Milliyet

Aile sorunum vardı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-