Antalya'da kamp yapan Shakhtar Donetsk’in teknik direktörü Mircea Lucescu, Donetsk'ten sonra tercihinin direkt Türkiye olacağını söyledi. Beşiktaşımız'ın eski teknik direktörü, "Türkiye'yi her zaman çok özlüyorum. Eğer imkan olursa bundan sonra tercihim direkt Türkiye olacak" dedi. Türkiye liglerindeki önemli maçları takip ettiğine işaret eden Lucescu, şöyle konuştu:
Sivas'ın şansı yok
"Şu anda Sivas lider, ama bana göre şampiyon olacağına ihtimal vermiyorum. Şampiyonluk yarışı Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçer. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi, Galatasaray'ın UEFA maçları şampiyonlukta etkili olur. F.Bahçe ve G.Saray Avrupa maçlarına ağırlık vereceklerdir. Bu nedenle de lige fazla asılmayabilirler. Bu yüzden şampiyonlukta Beşiktaş; F.Bahçe ve G.Ssaray'a göre biraz daha şanslı."
Türkiye Ligi’nde en iyi oyuncuların R.Carlos ve Alex olduğunu da vurgulayan Lucescu, "Türkiye'den çok sayıda transfer teklifi alıyorum. Sözleşmem bittiğinde çalışmak için ilk tercihim Türkiye olacak" ifadesini kullandı.