FRM34
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FRM34

AnasayfassLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Kaptanlık Alex'e yakışıyor

YazarMesaj
konyalireiser
CO-Admin
CO-Admin
konyalireiser

Erkek

Özellikler
Rep:
Kaptanlık Alex'e yakışıyor Left_bar_bleue2155/10000Kaptanlık Alex'e yakışıyor Empty_bar_bleue  (2155/10000)

Kaptanlık Alex'e yakışıyor Empty
MesajKonu: Kaptanlık Alex'e yakışıyor   Kaptanlık Alex'e yakışıyor EmptySalı Ocak 22, 2008 4:23 pm

Geçen sezonun sonunda Almanya'nın Köln takımına transfer olan F.Bahçemiz'in eski kaptanı Ümit Özat, Sabah Gazetesi'ne önemli açıklamalar yaptı. İşte, Köln'e gittikten sonra ilk kez devre arasında kamp için Türkiye'ye gelen Ümit'ten satırbaşları:

* Almanya'da futbol kültürümü geliştiriyorum. Futbolu bıraktıktan sonra bu dünyanın içinde kalmak istiyorsanız tecrübe ve dil şart.
* Köln tercihim nedeniyle hakkımda söylenenlere aldırış etmiyorum. Hedefi olan her yerde varım. Burada F.Bahçe'de kazandığımın yarısını kazanıyorum. Ancak hedef var.

FENER FİNALE GİDİYOR

* F.Bahçe'de 6 yıl oynadım, 5 yıla yakın kaptanlık yaptım. Intertoto Kupası'na katılamadığımız günler oldu. Sonra bir çıkış yaşadık. Şimdi F.Bahçe'nin Avrupa'da finale giden bir yolda olduğunu düşünüyorum. Chelsea gibi değeri 100 milyon euroyu aşan takımların arasında F.Bahçe'nin ilk 16'da olması doğru yolda olduğunu gösterir.
* Türkiye'ye gelecekse R.Carlos, Hagi, Uche, Alex gibi oyuncular gelsin. Onların mutlaka ülke futboluna da katkıları olur.
* Futbol hayatımın son gününe kadar milli forma hedefim hep olacak. Ama her karara saygı duyarım. Çağrılırsam varım, yoksam desteğimi veririm.
* F.Bahçe'de kaptanlık Alex'e yakışıyor. Kaptanın yabancı olması önemli değil. Önemli olan gerçek kaptanlığı yapıp yapamadığı ki, Alex bunu yapıyor.
* Semih'in çıkışı beni mutlu ediyor. İnsanın Semih gibi oyuncusu olsun yeter. Hollanda, Almanya, Belçika gibi renkli liglerde rahat oynar, çok da gol atar. Tuncay'ın İngiltere'ye gitmesini ben de söylemiştim, Semih de Avrupa'da mutlaka şansını denemeli.
* Yolumun bir gün F.Bahçe ile kesişeceğini biliyorum. Ama ileriye bakıyorum.

Kaptanlık Alex'e yakışıyor
1 sayfadaki 1 sayfası