FRM34
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FRM34

AnasayfassLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Sabri'ye af yolu açıldı

YazarMesaj
konyalireiser
CO-Admin
CO-Admin
konyalireiser

Erkek

Özellikler
Rep:
Sabri'ye af yolu açıldı Left_bar_bleue2155/10000Sabri'ye af yolu açıldı Empty_bar_bleue  (2155/10000)

Sabri'ye af yolu açıldı Empty
MesajKonu: Sabri'ye af yolu açıldı   Sabri'ye af yolu açıldı EmptyPtsi Ocak 28, 2008 10:36 pm

Cim-Bom'da Ankaragücü maçı öncesi kadro dışı bırakılan Sabri'ye af yolu açıldı. Kaptan Hakan Şükür, takım olarak Sabri'nin affedilmesini istediklerini söyledi. Sabri'nin iyi niyetli olduğunu kaydeden Hakan, "Ama hata yaptığı da doğru. Bunları onun cahilliğine veriyorum. Cuma akşamı benim evimde takım arkadaşlarımla yemek yedik. Almanca bilen arkadaşlarımıza, Feldkamp'ı arattık ve Sabri'nin dönmesini istediğimizi söyledik. Umut ediyorum ki Sabri de kendisini affettirecektir" dedi.

Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, bütün futbolcuların, Sabri'nin affedilmesi için kendilerine başvurduğunu vurgulayarak, "Hocamızla görüşerek bu talebi değerlendireceğiz. Affedilme durumu sözkonusu olabilir" diye konuştu.

Teknik Direktör Feldkamp da, Sabri'ye yeşil ışık yaktı. Sabri için verdiği kararın doğru olduğunu savunan Alman hoca, "Takıma monte etmek için çok çalıştık. Sabri çok iyi bir çocuk. Onunla ilgili daha sonra bir değerlendirme yapacağız" ifadelerini kullandı.

Sabri'ye af yolu açıldı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kezman'a 11 yolu
» Model Xl_Hep Yolu Buluyorum