FRM34
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FRM34

AnasayfassLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Aziz Yıldırım'dan karne hediyesi

YazarMesaj
konyalireiser
CO-Admin
CO-Admin
konyalireiser

Erkek

Özellikler
Rep:
Aziz Yıldırım'dan karne hediyesi Left_bar_bleue2155/10000Aziz Yıldırım'dan karne hediyesi Empty_bar_bleue  (2155/10000)

Aziz Yıldırım'dan karne hediyesi Empty
MesajKonu: Aziz Yıldırım'dan karne hediyesi   Aziz Yıldırım'dan karne hediyesi EmptyPtsi Ocak 28, 2008 10:50 pm

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Amasya'nın Merzifon İlçesi AHİ İlköğretim Okulu öğrencilerine karne hediyesi olarak 50 adet Fenerbahçe futbol topu, hediye etti.

Amasya'nın Merzifon İlçesi AHİ İlköğreim Okulu Ulaş İnönü, ögrencileri teşvik etmek amacıyla "Takdir getir topu götür" kampanyasına destek için Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor kulüplerine faks çekti. Bunun üzerine kampanyaya Fenerbahçe Kulübü'nden destek geldi. Başkan Aziz Yıldırım, takdir belgesi alan 50 öğrenciye Fenerbahçe futbol topu gönderdi. 2007-2008 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısını başarıyla tamamlayan öğrencileri ödüllendirmek için böyle bir kampanya yaptıklarını dile getiren Okul Müdürü Ulaş İnönü, "Kampanyamıza destek veren Fenerbahçe Kulübü'ne ve Başkan Aziz Yıldırım'a çok teşekkür ediyorum. Amacımız öğrencilirimizi başarıya teşvik etmekti. Bu amaçla yapılan her türlü destek kutsaldır. En kısa zamanda öğrencilerimizle birlikte Sayın Aziz Yıldırım'ı ziyaret edip katkılarından dolayı kendisine takdir belgesi vereceğiz" diy konuştu. Futbol toplarını alan öğrenciler Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.

Aziz Yıldırım'dan karne hediyesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-