Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Amasya'nın Merzifon İlçesi AHİ İlköğretim Okulu öğrencilerine karne hediyesi olarak 50 adet Fenerbahçe futbol topu, hediye etti.
Amasya'nın Merzifon İlçesi AHİ İlköğreim Okulu Ulaş İnönü, ögrencileri teşvik etmek amacıyla "Takdir getir topu götür" kampanyasına destek için Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor kulüplerine faks çekti. Bunun üzerine kampanyaya Fenerbahçe Kulübü'nden destek geldi. Başkan Aziz Yıldırım, takdir belgesi alan 50 öğrenciye Fenerbahçe futbol topu gönderdi. 2007-2008 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısını başarıyla tamamlayan öğrencileri ödüllendirmek için böyle bir kampanya yaptıklarını dile getiren Okul Müdürü Ulaş İnönü, "Kampanyamıza destek veren Fenerbahçe Kulübü'ne ve Başkan Aziz Yıldırım'a çok teşekkür ediyorum. Amacımız öğrencilirimizi başarıya teşvik etmekti. Bu amaçla yapılan her türlü destek kutsaldır. En kısa zamanda öğrencilerimizle birlikte Sayın Aziz Yıldırım'ı ziyaret edip katkılarından dolayı kendisine takdir belgesi vereceğiz" diy konuştu. Futbol toplarını alan öğrenciler Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.