FRM34
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FRM34

AnasayfassLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Özgüvenim geri geldi

YazarMesaj
konyalireiser
CO-Admin
CO-Admin
konyalireiser

Erkek

Özellikler
Rep:
Özgüvenim geri geldi Left_bar_bleue2155/10000Özgüvenim geri geldi Empty_bar_bleue  (2155/10000)

Özgüvenim geri geldi Empty
MesajKonu: Özgüvenim geri geldi   Özgüvenim geri geldi EmptyPtsi Ocak 28, 2008 10:52 pm

İkinci yarı oyuna girdikten sonra attığı iki golle galibiyette önemli rol oynayan Kezman, maçı koparan isim olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Sırp yıldız, "İlk golden sonra taraftara koşmamın nedeni bana hep sabır göstermeleriydi. Onlara teşekkür ediyorum. Yeniden özgüvenim geri geldi. Artık kendimi hazır hissediyorum. Başkanımızın, yönetimin bana destek vermesi çok güzel. Bu yüzden gol sonrası onları işaret ettim. Size ne kadar destek verilirse verilsin bir golcü için gol atmak önemli. Çünkü atmadan olmuyor. Başkanın benden büyük beklentileri vardı. Patlama bekliyordu. Sanırım bunu sağladım" dedi.

Kezman, son iki maçtaki motivasyonlarını diğer maçlara da taşımaları halinde kolay kolay yenilmeyeceklerini belirtti.

Bu arada Kezman Süper Lig'de 15 maç sonra gol atmayı başardı. Sırp oyuncu Süper Lig'de ilk golünü Kadıköy'de oynanan Çaykur Rizespor maçında kaydetmişti.

Özgüvenim geri geldi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-