FRM34
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FRM34

AnasayfassLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

"Batman" geri döndü

YazarMesaj
konyalireiser
CO-Admin
CO-Admin
konyalireiser

Erkek

Özellikler
Rep:
"Batman" geri döndü Left_bar_bleue2155/10000"Batman" geri döndü Empty_bar_bleue  (2155/10000)

"Batman" geri döndü Empty
MesajKonu: "Batman" geri döndü   "Batman" geri döndü EmptyPtsi Ocak 28, 2008 10:54 pm

Fenerbahçe'nin "Batman" lakaplı futbolcusu Mateja Kezman geçirdiği sakatlıktan sonra sahalara golleriyle döndü. 10 gün önce 11'de başladığı kupa maçında Şanlıurfa'ya bir gol atan, Alanya karşısında dört gollük bir patlama yaşayan Kezman, Sivas'ta da 74. dakikada Semih'in yerine oyuna girdi. Sırp yıldız, 78 ve 86'da attığı iki golle Sivas'a havlu attıran isim oldu. Kezman ligde bu sezon tek golünü 5. haftada Rize'ye atmıştı.

"ARTIK HAZIRIM"

Kezman maç sonrası "Maçı koparan bu golleri attığım için çok mutluyum. Taraftara bana gösterdikleri sabır için çok teşekkür ediyorum. Gol sevinçlerimi de onlarla paylaştım. Artık kendimi hazır hissediyorum. Başkanımız ve yönetim kurulunun verdiği destek de çok önemli. Sakatlık sonrası böyle goller atmak özgüvenim açısından çok mühimdi" derken golden sonra tribünü gösterdiği parmağını öpmesi için "Hem yöneticilere bir teşekkürdü, hem de eşime bir mesaj" yorumunu yaptı. Teknik direktör Zico da golcü futbolcunun performansını "İki gol attı; elinden geleni yaptı. Hazır olduğunu bana ve herkese gösterdi. Oynamak istiyor. Şansını kovalıyor. Bunlar son derece normal. Böyle devam etmesini bekliyorum" diyerek övdü

"Batman" geri döndü
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-