Konu: Şifre Değiştirme Hakkında Önemli Bilgi C.tesi Kas. 10, 2007 10:34 am
Arkadaşlar eminim ve biliyorum ki bir çoğumuz şifre değişimi sorunu yüzünden sıkıntı yaşıyoruz.. Bu konuyu ben HumanGorbag ile konuştum.. Bana bu geçici bir süre kapalı kalacağını ve bir sorun olduğu için kapandığını belirtti:
Ancak bu süre içerisinde Premium Kullanıcısı olan arkadaşlarım şifrelerini değiştirmek istiyorlarsa;
- İlk önce siteye login olmalılar. - Ardından sol üst köşedeki destekleme biletinizi verinize tıklamalılar:
- Sonra sayfanın ORTASINDAKİ Submit Ticket butonuna basmaları gerekir. - Daha sonra ise Açılan sayfadan Submit a Ticket ' i tıklıyoruz ve karşımıza gelen menüde;
- Sonra 5. şıkkı seçip gerekli bilgileri dolduruyorsunuz ve bu ticketi doldurarak yolluyorsunuz.
Hi Help me pls. Change my Account Password plese. Thank You.
Account ID xxxxxxxxx (Oyuna girerken kullandığınız ID yi yazınız) Server xxxxxxxx (Oynadığınız Serveri Yazınız) New Password xxxxxx (Yeni şifremizi unutmayacağımız şekilde ve çok uzun olmayacak şekilde (En fazla 10 karakter yapın derim ben) Türkçe karakter kullanmadan yazalım, özel noktala işaretleri, özel semboller kullanmadan yapalım)
Click and Buy ID [email]xxxxxxxxx@xxxxx.xxx[/email] (C&B kullanıcı adımızı yazalım ) Credit Card Last 4 Number xxxx ( C&B hesabına bağlı olan kredi kartının son 4 numarasını yazalım )
Paypal ID xxxxxxxxxxx ( Eskiden Paypal ile alışveriş yaptı iseniz onunda ID sini ekleyelim. ) Credit Card Last 4 Number xxxx ( Paypal'a bağlı olan kredi kartının son 4 numarasını yazalım )
( Aşağıya oyuna başladığınızdan beridir satın aldığınız Premium Üyeliklerin satın alım detaylarını ekliyoruz ( C&B veya PayPal sahibinin mail adresine gelen fatura ayrıntısını ekleyelim, KESN ile aldı iseniz KESN kodlarınıda eklemeyi unutmayın ) )
Önemli not : Aşağıda yazılı olan bilgiler örnektir. Siz premium veya cash'i ne ile aldı iseniz onun fatura detaylarını sıra ile ekleyiniz.
KESN Code. xxxxxx (Alışverişinde KESN kodlarını girip Submit yaptığımızda, size verilen şifreyi yazın lütfen) Date . xx.xx.xxxx [Satın Alım tarihi yazalım (Premiumu aktif hale getirdiğimiz tarih)]
KESN Code. xxxxxx (Alışverişinde KESN kodlarını girip Submit yaptığımızda, size verilen şifreyi yazın lütfen) Date . xx.xx.xxxx [Satın Alım tarihi yazalım ( Premiumu aktif hale getirdiğimiz tarih)]
(ALIM YAPTIĞINIZ BÜTÜN PREMİUM CASH DETAYLARINIZI EKLEYİNİZ)
ÖNEMLİ NOT: Premium Bilgilerinizi mümkün olduğu kadar gizli tutunuz.. Ödeme Detayları ve şifrenizi kimseye vermeyiniz.. Aksi taktirde attığınız ticketlerden ödeme bilqileriniz görülecektir..Bu sayede ödeme bilgilerini kullanarak hesap sanki onlarınmış gibi ele geçirebilirler.. Mümkün olduğunuz kadarda Kimsenin bilmediği Premium hesaplı bir accounttan işlem yapınız..
Bunu yolladığınız takdirde (TAM DOLU) değiştirebilirsiniz...
Premiumu olmayan arkadaşlar ise o butonun açılmasını bekliyecekler