Konu: Bir derdim var Adı aşk değil :( Ptsi Şub. 11, 2008 5:41 pm
arkadaşlar sizinde bildiğiniz gibi ben şuan bir kızla çıkıyorum kız beni seviyor benle mutlu ama ben onla mutlu olamıyorum ne zaman gözüne baksam gözleri gülüyor ama ne bileyim ben hareketliyim o sakin ben kıpır kıpırım osa normal ben hızlıyım o orta ne halt edicem bilmiyorum bir kızın güvenini kırmak çok kötü birşey bunu çok iyi biiyorum şimdi ayrılmak istesem ama ne yapayım sevmeye çalışıcam ama sizce ne yapayım
HbB ÖZel Üye
Mesaj Sayısı : 1133 Yaş : 33 Localisation : erzincanyeraltı Kayıt tarihi : 12/01/08
Konu: Geri: Bir derdim var Adı aşk değil :( Ptsi Şub. 11, 2008 8:25 pm
Azoist demiş ki:
arkadaşlar sizinde bildiğiniz gibi ben şuan bir kızla çıkıyorum kız beni seviyor benle mutlu ama ben onla mutlu olamıyorum ne zaman gözüne baksam gözleri gülüyor ama ne bileyim ben hareketliyim o sakin ben kıpır kıpırım osa normal ben hızlıyım o orta ne halt edicem bilmiyorum bir kızın güvenini kırmak çok kötü birşey bunu çok iyi biiyorum şimdi ayrılmak istesem ama ne yapayım sevmeye çalışıcam ama sizce ne yapayım
emre ayrılacaksan bile üzmeden ayrıl....
Azoist Aktif Üye
Konu: Geri: Bir derdim var Adı aşk değil :( Salı Şub. 12, 2008 12:47 pm
EmRe BeNCe AyRiLMa SeVMeYe CaLiş Hiç BiR KiZ BuNa DaYaNaMaz AyNiSiNi Ben YaSaDim DeRSte AğlAdi Kiz Yallah DiSiPLiNe GiTTiK Ama 2 Güzel SoZLe İşi BağLaDim AyRiLCaKSaNDa GüZel GüzeL AnLat Ona BeNCe oKe Mi ?
Azoist Aktif Üye