FRM34
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FRM34

AnasayfassLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Funky;"barıştayım dedim kabul etmediler"[TIKLA WE GÖR]..!!

YazarMesaj
Azoist
Aktif Üye
Aktif Üye
Azoist

Erkek

Özellikler
Rep:
Funky;"barıştayım dedim kabul etmediler"[TIKLA WE GÖR]..!! Left_bar_bleue190/7Funky;"barıştayım dedim kabul etmediler"[TIKLA WE GÖR]..!! Empty_bar_bleue  (190/7)

Funky;"barıştayım dedim kabul etmediler"[TIKLA WE GÖR]..!! Empty
MesajKonu: Funky;"barıştayım dedim kabul etmediler"[TIKLA WE GÖR]..!!   Funky;"barıştayım dedim kabul etmediler"[TIKLA WE GÖR]..!! EmptySalı Şub. 19, 2008 10:27 pm

Funky;"barıştayım dedim kabul etmediler"[TIKLA WE GÖR]..!! AlarmFUNKY;;(kawga hakkında yorumu..!)

Funky;"barıştayım dedim kabul etmediler"[TIKLA WE GÖR]..!! AlarmSagopa ve Ceza kardeşim gibi. Daha önce ikisi iyi arkadaştı. Böyle bir kavgayı yaşayacaklarına inanmazdım. Barışmaları için arabuluculuk yapmak istedim. Ama kabul etmediler.

Funky;"barıştayım dedim kabul etmediler"[TIKLA WE GÖR]..!! AlarmSagopa "Ceza ve Ayben bana küfür ederken, nasıl onların arkasında çalarsın?" diye beni eleştirmişti. Ben onlarla sahneye çıktığımda onların orkestrası görevini görüyorum. Spontane gelişen olaylara müdahale edememem normal. Sahnede dinlerken ben de tam olarak ne dediklerini anlamıyorum.

Funky;"barıştayım dedim kabul etmediler"[TIKLA WE GÖR]..!! AlarmKüfre cevap mahkemede değil, karşı karşıya gelinerek verilir. Ben ikisinin aynı sahnede birbirine cevap vermesini çok isterdim. Olay bu yolla kapansa artık.

Funky;"barıştayım dedim kabul etmediler"[TIKLA WE GÖR]..!! AlarmRap'in zaten avuç içi kadar dinleyici kitlesi var. Aynı kitlenin birbirine düşmesi üzüyor beni.

Funky;"barıştayım dedim kabul etmediler"[TIKLA WE GÖR]..!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-