| Azrail Arşiv Şiirlerim Ve 4lüklerim | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
AzraiL Site Sahibi
Özellikler Rep: (1907/1907)
| Konu: Azrail Arşiv Şiirlerim Ve 4lüklerim Ptsi Kas. 12, 2007 9:30 pm | |
| ıÜüKim İstemezki (yazar:Azrail) ıÜükuşların uçtuğu gökyüzü kadar temiz olmak sevdamız kadar kusursuz olmak birazda deli dolu olmak kim istemez???
sevgisiz geçen bunca zaman sevdamıza yenik düştü andan sevip de ayıran zalim kadın dan hesap sormayı kim istemez ki ??
| |
|
| |
AzraiL Site Sahibi
| Konu: Geri: Azrail Arşiv Şiirlerim Ve 4lüklerim Ptsi Kas. 12, 2007 9:30 pm | |
| İsimsiz şiir Hayatda Seven kadar Hayatınıdan silende vardır Elbet her sevginin altında bir aşk vardır Seni sevmek çok güzeldi Ama Senin beni silmen Ölümden beterdi...
Bazen çekilen aşklar içindir mısralar bazen sevmeyi bilenler içindir ya kıtalar ya kıtalar ne içindir oda hayatdan silinenler için unutulanlar için midir ???
| |
|
| |
AzraiL Site Sahibi
| Konu: Geri: Azrail Arşiv Şiirlerim Ve 4lüklerim Ptsi Kas. 12, 2007 9:31 pm | |
| Sensizlik (Yazar:Azrail) Sensizlik agır gelsede Unutacağım sevgilim Sensizlik soğuk olsada Isınacağım sevgilim
Şuan sensizim Tek dostum bir elimde sigaram Diğerinde biram
| |
|
| |
AzraiL Site Sahibi
| Konu: Geri: Azrail Arşiv Şiirlerim Ve 4lüklerim Ptsi Kas. 12, 2007 9:31 pm | |
| Elbet(yazar:Azrail) Elbet aşkı tatanlar vardır Elbet ayrılığın sesini duyanlar Elbet elbet sevginin gücünü Sevmenın güzelliğini bulanlar vardır
Ben BU elbetlerin arasında olmadım Olmaya çalıştıysamda başaramadım
| |
|
| |
AzraiL Site Sahibi
| Konu: Geri: Azrail Arşiv Şiirlerim Ve 4lüklerim Ptsi Kas. 12, 2007 9:32 pm | |
| İsmi Yok Çektiğim Aşk acısını Yazdım Sevdağmız Bitecek dediler İnanmadım Seni sevmiyor dediler Hep Kızdım SevdaNız Bitti dediler BU kadar erken olmaz dedim Meger sen beni Hiç SevmemişSİn Oysaki Ben seni Canımdan Çok sevmiştim
NAsıl Seni Ellerin Gözlerine bakarken Yüreğin başkasına atarken Görmemi istersin DaYanırmı Sandın bu deli yüreğim Nasıl Sevmeden Sevdim dersin Anlamadın Sen beni Seni Ne kadar sevdiğimi
Hoşlandın seni Uyarmıştım Sanmıştım beni gerçekden sevdiğini Sanmıştım senelerce aşkımızın süreceğini Ama sen her defasında yalan söylemişsin Birkere olsun Seni Seviyorum dememişsin
Yalanda olsa bitti artık BU kadar erken olsada Bitti Aşkım Aşkım demek istemesemde yüreğim elvermiyor Sevmiyorum dediğimde Bir Bıcak saplanıyor Sen beni sevmediysen yolun acık olsun Sevgin Bir Ömür boyu Beni BUlamaz olsun
Sözler gerçek hayatımdan bir kac yazıdır aslında bir kac deil gerçek olan yazılar sadece şiire döktüm biraz okadar
| |
|
| |
AzraiL Site Sahibi
| Konu: Geri: Azrail Arşiv Şiirlerim Ve 4lüklerim Ptsi Kas. 12, 2007 9:32 pm | |
| Sevda Yolunda (yazar : azrail) Öfkeme kurban olsada deli gönlüm İçimden ses yükselir dur o sevdiğin Yıkmak istesem dünyayı Sevdiğin yaşar O dünyada
Sevdiğim beni sevmez desemde Dinlemez olur bu sesler BU sesler geldi geçti Yanlız kaldım dünyada tekbaşıma yeni birgünde
Olmazların içinde olacak herşeyin peşinde Yeni aşk arar oldum sevda yolunda gercek aşkı arar oldum gerçeklerın yolunda
| |
|
| |
AzraiL Site Sahibi
| sesiz kalma ne olur Sesiz kalma ne olur Bir ses ver Affettim yada Güle güle de ama yeterki bir ses ver beni sil hayatından yeterki affetim de hatalı yollardan kırılan kalbini yapıştırmama izin ver ne olur artık susma senin suskunluğun benim öfkem olsun konuşman neşem olsun yeterki susma sen Unutma seninle uğraşmak hoşuma gidiyor ama bazı insanlara öfkem inmiyor delikanlıyım diye gezenleri gördükce delikanlılık bumu oldu diyor bu deli gönlüm meger doğru diyor sanal delikanlı olmuşlar ama unutmamak lazım heryerde bir kral hergönülde bir sultan vardır senin sultanın ben olmadım ne yazar yeterki affettim de dünyaya kadar !!!!!!!!!!!
| |
|
| |
AzraiL Site Sahibi
| |
| |
AzraiL Site Sahibi
| Konu: Geri: Azrail Arşiv Şiirlerim Ve 4lüklerim Ptsi Kas. 12, 2007 9:34 pm | |
| Hanii Hani diyodum ya sensiz olamam Olamadım Hani diyordum ya bir ömür sürsün Sürdüremedik
Aşkımızı sevdamı3-5 günde bitecek sandın Oysa ben Seni yürekden sevmiştim... Oysa ben seni canımdan sevöiştim...
Bu Kalb benim değildi sanki Sana Ağit BU can benim değildi YAradana ağit
Bittimi şimidi Aşkımız Bittimi birbirimize olan sevdamız
Her bitişin bir başlangıç olduğunu Sana olan sevdamı unutma istersen canım
| |
|
| |
AzraiL Site Sahibi
| Konu: Geri: Azrail Arşiv Şiirlerim Ve 4lüklerim Ptsi Kas. 12, 2007 9:35 pm | |
| Sevidin mi!!! aşk neylesin yalanı görünce ayrılık zilleri çaldığında aşk neylesin şeytanı görünce kızın aklını çaldığında öfkem neye anlamadım sevdamamı yoksa neye anlamadım tek bir şeyden eminim bu dünya eskisi deil sevdinmi sıkı tutacaksın kaçmasın kaçırdınmı unutacaksın fazla koymasın
| |
|
| |
AzraiL Site Sahibi
| Konu: Geri: Azrail Arşiv Şiirlerim Ve 4lüklerim Ptsi Kas. 12, 2007 9:35 pm | |
| Merve meltem rüzgarı gibi estin yüreyime Etrafımda bir uğultu oldu sanki Rüzgar esti ama başka bişeydi bu We içimde bir sıcaklık oldu sanki en uzaklardan bir ışık ve karşımda sen Seda Sensiz geceçn günler haram Evrene hakim olan Dünyada teksin güzel Aşkınla kül eyledin sen beni mum eyledin
| |
|
| |
AzraiL Site Sahibi
| Konu: Geri: Azrail Arşiv Şiirlerim Ve 4lüklerim Ptsi Kas. 12, 2007 9:36 pm | |
| Aşkım MERWE YE
Hayatı boşa geçirmişim bunca sene Aşkı ararken unutmuşum yanımdakileri Meger hep Yanlış bakmışım dünyaya Meger karşımdaymış sarı civcivim Meger HAyalimmiş karşımdaki meleğim Seni seviyorum diyemiyorum Çekiniyorum senden Korkuyorum belki hayır demenden Ama kararlıyım ne olursa olsun söyliyeceğim Sen bu yazıları okurken her satırda Seni SEVORUM DİYECEĞİM
| |
|
| |
AzraiL Site Sahibi
| Konu: Geri: Azrail Arşiv Şiirlerim Ve 4lüklerim Ptsi Kas. 12, 2007 9:36 pm | |
| HAyal Kırıklığı Kendime zarar verdim acı duymadım, iki karar verdim ama başarmadım Birisi ölmekti bocaladım olmadı, birisi sevmekdi sevdim başaramadım Pişmanım, herkesi insan sanıp da İyi niyetle karşıladım
| |
|
| |
AzraiL Site Sahibi
| Heran GÖzlerimin Gökyüzünde olmasını isterdim Seni her an Görebilmek için Heran Yanında olmak İSterdim Dertlerine Ortak Hüzünlerine mutluluk katmak için Yaşım küçük olsada Yüreğimdeki sevgi büyük Ölümden korksamda seni kaybedeceğim İçin BU dünya Ölümsüz Olsa Heran yanında herzaman Kalbinde olmak isterdim
| |
|
| |
AzraiL Site Sahibi
| Konu: Geri: Azrail Arşiv Şiirlerim Ve 4lüklerim Ptsi Kas. 12, 2007 9:37 pm | |
| melekler kadar narinsin enteresan birşeysin rüyalarım hep girersin we sen nesin en güzel rüyalarımdan birisin
| |
|
| |
AzraiL Site Sahibi
| Konu: Geri: Azrail Arşiv Şiirlerim Ve 4lüklerim Ptsi Kas. 12, 2007 9:37 pm | |
| YAnlızlık Yanlızlık üzer oldu artık Hergünki yanlızlığım canımı acıtıyor Bir sabah uyandım dışarı fırladım Gözümün önüne devamlı Bir Surat geliyor O sevdiğimin suratıydı O beni hayata geri getiren Güzelliği ile büyüleyen güzelimin suratıydı Uzun aradan sonra aklıma nerden gelmişti Anladımki ben onu hala seviyordum SArı saçlarını renkli gözlerni özlemiştim Sen benim için kalbimin kraliçesiydin Sen ruhumun huzuru,Öfkemin dirndiricisiydin...
| |
|
| |
AzraiL Site Sahibi
| Doğa Gök kuşakları Güneş ve ay VAz geçilmez üçlü bunlar Herkesin gözünü Kamaştıran Bakdıkca bakılmak istenedir Sİzce kuşlarda bunlara bakıyormudur Yada dier canlılar Bence evet Bu doğa güzelliğine Bu yaratılışa hayran olmıyan yokdur Doğanın Kurallı buysa İnsanların bozmaya Hakkı yokdur
| |
|
| |
AzraiL Site Sahibi
| kelebek Ömrünün en güzelini gezerek yaşar HAyatını biteceği güne rağmen Her gün başkası doğar Ölümü bile bile Hayat güzel demeden ölmeyi öğrendiler Güzel renkleri ile doğayı süslediler
| |
|
| |
AzraiL Site Sahibi
| Konu: Geri: Azrail Arşiv Şiirlerim Ve 4lüklerim Ptsi Kas. 12, 2007 9:38 pm | |
| 4Ekim 4 ekimde yeniden doğdum Sevdiğimin kolunda buldum Huzurumu Onla yaşadım Mutluluğumu Onunla sağladım 2. doğuşumda annem yokdu Sevdiğim hep yanımdaydı Seni seviyorum dediğimde Yanağıma öpücük kondu mervemle ilk çıktığım gün bu gün
| |
|
| |
AzraiL Site Sahibi
| Konu: Geri: Azrail Arşiv Şiirlerim Ve 4lüklerim Ptsi Kas. 12, 2007 9:38 pm | |
| İsim hergün başlar sınavım yeniden yeniden dur durak bilmeden birgün biter birgün başlar Yeniliklerle beraber Hersınavda kalmışım sevmek dışında Hayatda sınav bitmez,Şanslar tükenmez Kaybederim Yeniden başlarım Durmadan çalışırım Sevmek dışında herşeyde Hatalıyım......
| |
|
| |
AzraiL Site Sahibi
| Konu: Geri: Azrail Arşiv Şiirlerim Ve 4lüklerim Ptsi Kas. 12, 2007 9:39 pm | |
| Kalem Her şiirimde Asıl kahraman vardır Benim dışımda Herzaman yanımda Satırlarımı MIsralarımı Hatta düşüncelerimi döker kağıda Tek başına kagıda hükmeder Siyah yazar Kursun kalemim Ewt kalemim Çünkü her şairin can dostudur Vaz geçilmez bir coşkudur...
| |
|
| |
AzraiL Site Sahibi
| Konu: Geri: Azrail Arşiv Şiirlerim Ve 4lüklerim Ptsi Kas. 12, 2007 9:39 pm | |
| Ben Ben Ben
Dünya Benden İbaret sadece Ben Ben Benden HAyat Akıp geçiyor Benler Hiç Bitmiyor Biticekmi diye düşünüyorum Biteceiğin hiç sanmıyorum Seviyorum Ama kendimi Ben ben ben diyişimi
| |
|
| |
AzraiL Site Sahibi
| Yanlızlık AŞk Olmadan YAşam olurmu AŞk Olmadan YAşanılırmı BU Dünyada Sevmeden Kalınırmı Tek başına YAnlızlık Ne içindir Sordunmu Kendine Hiç Baktın mı aynada Yanlız kalmış gibi Hiç Yürekden Sevdinmi Sevebileceğini Düşündün mü Hayata Bakış Açından YAnlızlığı bırakış Çabanlan Tüm canlılar Birlikde Gezerken Sen niye Yanlız Kalasın Yoksa Sen yokmusun Bu dünyada Seni sevende VArdır Bunu Unutma...
| |
|
| |
AzraiL Site Sahibi
| Konu: Geri: Azrail Arşiv Şiirlerim Ve 4lüklerim Ptsi Kas. 12, 2007 9:40 pm | |
| [color=#0000ff] Mervem Mechul sokaklarda geziyorum sensiz En karanlık diyarlara kaçıyorum Rüyalarımda Hayallerimde sen vardın Vücudum benim deil Aklım senin di En lerle yaşamıyıp son bir şanla başlıyalım mı tekrardan sevmeye
Milletin önünde göstermek isterim deiştiğimi herkese
Oysa Ben seni Çıkarsızca Sevmiştim Bir bakışına Ömrümü vermiştim Oysa sen beni sadece Sevmiştin Hatalarım Uğruna beni terk Etmiştin Seni HAtalarımla Üzdüm Kırdım Sevdiğim SAna Bağlandım HAtalarımı Gösteren Bunca Sene Sadece Sen oldun Sadece Sen gördün Anlamadığım Yerleri Buldun Sen beni 1 Günde Silecek KAdar sevmişsin Sen beni Sevmek İçin Sevmişsin Oysa sen Benim İçin Özeldin Hayatıma Giren Son güzeldin Özlüyorum Yine Dışarı Bakıyorum Gözlerimle Seni Arıyorum Belkide Dalıyorum sen Aklıma geldikçe Bilmiyorum artık halimi Eski günler geliyor aklıma Bir seninle geçen zaman, Birde sensiz geçen günler Her gün ,her an ve her dakika artık seni tek seni özlüyorum[color:aa30=#0000ff:aa30] Sen sevmesende Senin sevdiğin tarzı bilmesemde Senin seveceğin şekle girmesemde Ben buyum sevdiğim Seni gönülden seven Sevgisine değer veren biriyim işte: Seninde beni sevmeni isterdim Sevgime karşılık vermeni Ama olmaz biliyorum BAşkasını severken Bir Başkasını sokmazsın Unutma seni seveceğim KArşılıksızda olsa BU yolda tek kalsamda Sonsuza kadar devam edeceğim
Nerdesin Sarışın Güzelim Seni Bekler oldu Gözlerim
İStemezsen beni silerim seni KAlbimde kilitlerim seni İçimde kalırsın Bi asır Belli Ya Unutursun beni Yada Unutur Ben Unutmam Seni İÇimde saklarım Bir ömür seni | |
|
| |
pyshkopat Prenses
| |
| |
| Azrail Arşiv Şiirlerim Ve 4lüklerim | |
|