Bursaspor Yönetimi'ndeki kriz devam ederken, teknik heyete yapılacak ödemenin geciktiği iddialarına Başkan Ali Karasu'dan yanıt geldi....İŞTE BAŞKAN ALİ KARASU'NUN AÇIKLAMALARI!...
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu, şu an için teknik heyete kulübün geciken bir ödemesinin söz konusu olmadığını bildirdi.
Karasu, kulübün resmi internet sitesindeki açıklamasında, bugün yerel bir gazetede yer alan röportajda teknik direktör Bülent Korkmaz'ın bazı sözlerinin çarpıtıldığını, Korkmaz ve teknik heyetle ne yönetimin ne de Bursa kentinin bir sorunu olmadığını belirtti.
Bülent Korkmaz ile sürekli görüştüğünü, sorun olmadığını ifade eden Karasu, şunları kaydetti:
''Şu an itibariyle teknik heyetimize kulübümüzün geciken bir ödemesi de söz konusu değildir. Futbolcularımızdan bazılarının ödemelerimizde gecikmeler olduğu doğrudur. Ancak bu durum, hemen her kulüpte görülebilecek bir durumdur. İçinde bulunduğumuz maddi şartlara rağmen, futbolcularımızın ödemelerini yapacak gücümüz elbette vardır. Şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da başkan olarak gerekli katkıyı koyar, ödemeleri yaparız. Bu ödemeler en kısa sürede yapılır, kimse merak etmesin.''
Karasu, kulübün belirli disiplinleri ve planları olduğunu, bu yönde hareket edildiğini belirterek, şöyle devam etti:
''Futbolcularımıza benim bilgim dahilinde alacakların İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçına kadar ödeneceği sözü verilmiş değildir. Benim başkan olarak böyle bir şeyden haberim yoktur. Yönetim kurulumuz da böyle bir karar almış değildir. Ancak söz konusu haberde kimin, Trabzon maçı öncesi teknik heyet ve futbolcularımıza böyle bir söz verdiği belirtiliyor. Kimin, niçin böyle bir hareket yaptığının yorumunu Bursaspor kamuoyunun takdirine bırakıyorum.''
''MALUM KİŞİLER''
Bursaspor'un büyük bir kulüp, camia olduğunu dile getiren Karasu, şu görüşlere yer verdi:
''Burada kimse kimseye emir veremez. Bülent hocamızın söylediği ifade edilen sözlerin kime hitap ettiğini de kamuoyu çok iyi bilmektedir. Benim başkan olarak teknik heyet ve futbolcularımıza verdiğim sözler, kendi borcumdan daha önemlidir. Ben söz vermişsem gereğini yerine getiririm. Eğer benim bilgim haricinde bazıları Bursaspor ile ilgili sözler veriyorsa o zaman onlar gereğini yerine getirecekler. Getiremiyorlarsa da bu işi yapmayacaklar, bırakacaklar, yapanlara da engel olmayacaklar. Daha önce tek başıma dahi kalsam mücadelemi sürdüreceğimi söylemiştim. Halen aynı görüşte olduğumu camiamızın bilmesini isterim. Bugüne kadar taraftar ve camiamızdan özür dileyecek bir şey yapmadım, ancak bugün onlardan malum kişileri yönetimime aldığım ve bu tartışma ortamı yaratıldığı için özür diliyorum.''