FRM34
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FRM34

AnasayfassLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

gerçek aşk hikayesi (( okudğumda ağlıyodum nerdeysee ))

3 posters
YazarMesaj
manyax
CO-Admin
CO-Admin
manyax

Erkek

Özellikler
Rep:
gerçek aşk hikayesi (( okudğumda ağlıyodum nerdeysee )) Left_bar_bleue1999/2000gerçek aşk hikayesi (( okudğumda ağlıyodum nerdeysee )) Empty_bar_bleue  (1999/2000)

gerçek aşk hikayesi (( okudğumda ağlıyodum nerdeysee )) Empty
MesajKonu: gerçek aşk hikayesi (( okudğumda ağlıyodum nerdeysee ))   gerçek aşk hikayesi (( okudğumda ağlıyodum nerdeysee )) EmptySalı Kas. 20, 2007 7:40 pm

ben okuduğumda nerdeyse ağlıodum umarım siz de beğenirsiniz

sabah uyandığında midesindede bir yanma hissetti.Yanmanın nedeni akşam yedikleri deil,uyanır uyanmaz bugün yapacaklarının aklına gelmesiydi.bugün 2 yıldır götürmeye çalıştığı bir birlikteliği biterecekti.aslında bunu yapmakta geç bile kalmıştı."bitmeli" dedi içinden,"her gün bu tatsız uyanış bitmeli."genç adam bunları düşünürken suratı şekilden şekile giriyordu.süratle giyinerek dışarı çıktı.bugüne kadar hiç bekletmemişti onu,şimdi de bekletmemeliydi.istanbul,soğuk ve yağmurlu bir nisan ayı yaşıyordu.genç adam gökyüzüne bakarak iç geçirdi"bulutlar bizim yaşayacaklarımızı biliyor,onlar bile ağlıyor halimize..."

Artık kadıköy iskelesindeydi.birkaç dakikalık beklemeden sonra karşıdan kız arkadaşının geldiğini gördü.şimdi midesindeki ağrı daha da artmıştı.beşiktaşa geçtiler.yolculuk sırasında hiç konuşmadılar.genç kız,sevgilisin durgunluğuna anlam verememişti.nereden bilecekti bugün ayrılık çanlarının çalacağını...beşiktaşa geldiklerinde bir kafede oturdular.genç kız;"bana birşey mi söylemek istiyorsun"dedi.genç adam gözlerini kaçırarak"ewt" dedi.genç kız heyecanlanmıştı,biraz da sinirlenerek"solesene, ne bekliosun"dedi.genç adam içini çektikten sonra "sence biz nereye kadar gideceğiz?"dedi.genç kız,"bunu sorma gereğini nie duydun"yanıtını verdi.genç adam söze başladı."birkaç ay önce akşam 23:00 sana tel.açıp senin için yazdığım şiiri okumak istemiştim.sen bna"sırası mı şimdi cnm yaa,işin gücün yok mu" demiştin özür dileyip telefonu kapatmıştım.daha sonra bu şiiri benden hiç istememiştin.geçenlerde hasta olup yataklara düştüğümde arkadaşınla birlikte sen de gelmiş,meral in"sen şanslısın,sevgilin sana bakar"sözüne "işim yok da sana mı bakacağım annen baksın"demiştin.hatırladın mı?
genç kız"biliosun duygusallığı sevmiorum.hem hasta bakıcı gibi göründüğümü kimse soliemez"yanıtını verdi.genç adam güldü "ewt cnm haklısınzati olmak istesen de bu kalbi taşınıdın sürece hasta bakıcı,hemşire fln olamazsın."
genç adam devam etti."bana şimdiye kadar kaç kere sabahın erken saatlerinde gsl sözcüklerden oluşan mesaj çektin?hiç...hatta günün hiçbir saatinde çşekmedin.duygusallığı sevmeyebilirsin.ama seni seven insanları da mutlu etmeyei sevmiosun.halbuki bn snn tam tersine kendimden çok insanları mutlu etmeyi seviorum.seni tanıdığımdan beri her sabah,her akşam,her gece yani seni tanıdığım her saat tatlı bir mesajım vardı senin için bilio musun?senle bn akla kara gibiyiz...genç kız anlamıştı."yani ne istiosun bnden
şair olmamı mı?genç adam"hyr" dedi."şair olmanı istemiorum.olamazsın da...biz ayrılmalıyız.ayrılırsak ikimiz için daha iyi olacak"
genç kız şaşırmıştı."neden ama?bn seni seviorum seninde sevdiini sanıodum"genç adam iç çekerek"hyr cnm bni sevdiini sanıosun.eğer bni sevseydin şimdi başka şeyler konuşuo olurduk."dedi.

genç kızın gözleri yaşarmıştı.adam cebinden çıkardığı mendili uzattı,genç kız göz yaşlarını silerek"sn bilirsin,umarım bni bir başkası için bırakmıosundur..."dedi.
genç adam"nasıl bole bişi düşünürsün,senden başka kimse olmadı ve uzun zmn da olacağını sanmıyorum"yanıtını verdi.genç adam ve genç kız sevgili olarak oturdukları masada artık iki yabancıydı.genç kız"kalkalım istersen"dedi.genç adam"ben biras daha oturcam,istersen sn kalk"dedi.genç kız"tmm o zmn san mutluluklar dilerim"dedi.genç adam"istersen ark kalabiliriz"dedi.birbirlerine son kez sarıldılar.

genç adam eve geldi sabah işe gidecekti uyumalıydı.sabah 7:00da saatin ziliyle uyandı.telefonuna baktı 10 cevapsız arama ve 1 msj vardı.aramalar ve msj sevgilisindendi.heyecanla msjı açtı.msj şöyleydi:

sadece onları sevmeyi sevdim
hepsini onlarsız yaşadım da
bir seni sensiz yaşayamıorum
sna yemin gsl sözlüm birtek sni sevdim
ve sni severek öleceğim,elveda birtanem...

adam şaşırmıştı saat 5 de almıştı msjı.hemen onu aradı.teli açan annesiydi.ağlıodu."sabaha kadar birilerini arayıp durdu.sabah odasına gittiğimde kendini asmıştı"

genç adam olduğu yere yığılıp kaldıçbirkaç ay sonra iki doktor aralarında konuşuyorlardı.biri dierine hastanın durumunu sordu"haa o mu?3 ay önce getirdiler.kendisi yüzünden bir kız intihar etmiş.o günden sonra telefonu hiç elinden bırakmadı.devamlı bişeyler yazıp birilerine yolluyorçgelenlerde mrk edip o numaratı aradım numara 3 ay önce iptal edilmiş.gelen msjlarda bir şiir var.bu adam duygusal mı bilemem ama msjı atan oldukça duygusalmış
Merve
Prenses
Prenses
Merve

Kadın

Özellikler
Rep:
gerçek aşk hikayesi (( okudğumda ağlıyodum nerdeysee )) Left_bar_bleue1907/1907gerçek aşk hikayesi (( okudğumda ağlıyodum nerdeysee )) Empty_bar_bleue  (1907/1907)

MesajKonu: Geri: gerçek aşk hikayesi (( okudğumda ağlıyodum nerdeysee ))   gerçek aşk hikayesi (( okudğumda ağlıyodum nerdeysee )) EmptyÇarş. Kas. 21, 2007 12:05 pm

bu hikayeyi hatrlıorum sanırım ama süper bşey emeğine sağlık
manyax
CO-Admin
CO-Admin
manyax

Erkek

Özellikler
Rep:
gerçek aşk hikayesi (( okudğumda ağlıyodum nerdeysee )) Left_bar_bleue1999/2000gerçek aşk hikayesi (( okudğumda ağlıyodum nerdeysee )) Empty_bar_bleue  (1999/2000)

MesajKonu: Geri: gerçek aşk hikayesi (( okudğumda ağlıyodum nerdeysee ))   gerçek aşk hikayesi (( okudğumda ağlıyodum nerdeysee )) EmptyÇarş. Kas. 21, 2007 9:28 pm

Smile ağlıyodum yha okuyunca
AzraiL
Site Sahibi
Site Sahibi
AzraiL

Erkek

Özellikler
Rep:
gerçek aşk hikayesi (( okudğumda ağlıyodum nerdeysee )) Left_bar_bleue1907/1907gerçek aşk hikayesi (( okudğumda ağlıyodum nerdeysee )) Empty_bar_bleue  (1907/1907)

MesajKonu: Geri: gerçek aşk hikayesi (( okudğumda ağlıyodum nerdeysee ))   gerçek aşk hikayesi (( okudğumda ağlıyodum nerdeysee )) EmptyÇarş. Kas. 21, 2007 9:32 pm

BUnu ben başka forumda okumuşdum kalbimde bir ağrı olmuşdu düşünsenize nasıl bir sevgiymiş oo Sad
http://www2.forumzen.com

gerçek aşk hikayesi (( okudğumda ağlıyodum nerdeysee ))
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-