FRM34
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FRM34

AnasayfassLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Nehir Erdoğan

YazarMesaj
Merve
Prenses
Prenses
Merve

Kadın

Özellikler
Rep:
Nehir Erdoğan Left_bar_bleue1907/1907Nehir Erdoğan Empty_bar_bleue  (1907/1907)

Nehir Erdoğan Empty
MesajKonu: Nehir Erdoğan   Nehir Erdoğan EmptyPaz Kas. 25, 2007 9:27 pm

Nehir Erdoğan kimdir, Nehir Erdoğan biyografiNehir Erdoğan NehirErdoganLiseden sonra konservatuara gitmek istiyordu, ailesinin isteğiyle işletme bölümüne girmişti

Lise yıllarında Konak Belediye Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmıştı

Hayatının dört rengini şöyle sıralıyor: Sinema, yemek, bowling, ev

Ayrıca dansı ve 'yaz'ı çok seviyor

İlk cep telefonunu babasından gizli almış, babası bunu öğrenince bir hafta konuşmamışlar

2001 yılında TRT'de Ali Kocatepe ile birlikte Tele Pazar'ı sunuyorlardı. Daha sonra yine TRT'de 'Koçum Benim' dizisinde Pelin rolüyle karşımıza çıkmıştı. 2003 yılında Türkiye'de Nehir Erdoğan adı, yeni bir yıldız adayı olarak duyulmaya başlandı.

Kanal D'de yayımlanan 'Estağfurullah Yokuşu' dizisindeki Gümüş rolü ile ünlenmişti. 2003 yılında Nehir Erdoğan ilk önce "Okul" filminde Güldem, sonra "Hababam Sınıfı Merhaba" filminde Arzu / Kız İsmail rolleriyle sinema dünyasına adım atmıştı.

Nehir Erdoğan NTV'de "Lifestyle / Sinema" programını sunuyordu. Nisan 2004'te programı bıraktı.

Show Tv'de "Popstar" yarışmasında sunuculardan biriydi.

Nehir'in ilk filmi olan ve Taylan biraderlerin yönettiği 'Okul' filmini, Nehir galada izlerken çok heyecanlanmış ve şöyle demişti: "Nedenini bilmiyorum ama genç olduğumdan olsa gerek insanların kocaman perdede beni izlemelerinden çok utandım, yüzümün kızardığını hissettim."

Bir ropörtajda "Okul filminde okulun en yakışıklı genci ile çıkıyorsun. Peki okul sıralarındayken bu tür kaçamaklar yaşadın mı?" sorusuna şöyle bir yanıt vermişti: "Bırakın okulun en yakışıklısını, en az yakışıklısıyla bile öyle kaçamaklarım olmadı. Zaten ben de okulun en güzel kızı değildim. Çocuk gibiydim. Hala öyleyim aslında. Bakmayın abarttıklarına."

Nehir Erdoğan
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-