FRM34
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FRM34

AnasayfassLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Sagopa Kajmer'den Zet'e cevap

YazarMesaj
Azoist
Aktif Üye
Aktif Üye
Azoist

Erkek

Özellikler
Rep:
Sagopa Kajmer'den Zet'e cevap Left_bar_bleue190/7Sagopa Kajmer'den Zet'e cevap Empty_bar_bleue  (190/7)

Sagopa Kajmer'den Zet'e cevap Empty
MesajKonu: Sagopa Kajmer'den Zet'e cevap   Sagopa Kajmer'den Zet'e cevap EmptySalı Şub. 19, 2008 10:29 pm

Biline ki; zetin yazisini yeni okudum ve oradaki caresizlik komplosu gercekten beni derinden etkiledi.bir zipirin benim doldurusa geldigimi savunmasi (sozum ona hissettirmeden yavasçaaa)
benim biraz canimi sikti.
bundan önceki zipir repirlar da aynını yapmislardi.bunlar yaş yollar,ayak kaydıran yollar.
zet bey bakalim en yakın zamanda bana ne cevap verebilecek.bu mevzuyu bizzat kendi ellerimle halledecegim.ve benim ne demek istedigimi anlayacak.
ben bir erkegim ve kendi sozumle hareket ederim.kaybedenler iftira edenlerdir.benim eşim hepinizden taşşaklidir.bu boyle biline.
ve zipirlari cebinden de cikarir.
beni bagıslayın zamanı gelinde dilimin bagı da cozulur elimin de.
zet bence cok buyuk bir hata yapti,ele yüze bulaştı.

bir de leyjoner kendine yakışan erkekligi sergile ve sen de kolerayla ugrasma.bu cok cocukca ve cirkin bir iftira ve hatadir.yapma.bari sen yapma da o tatli şirin ,utangaç cocuk imajın aklımızdan silinmesin.cok yazık olur bari seni kaybetmeyelim.zetten ümidi 2 sene önce kesmiştik,karavanaydi. ama ben ve herkes onu kardeş bildik.
zetin zekeriyle ilgili bir problemimiz yok.biz onunla anlaşma yaptık bir daha yaparsan cikarilirsin dedik ve sözünü tutmadı.

kralini tanımam.sözler tutulacak.sen tutmazsan sözünü ben tutarım söznümü görürsün o zaman sagonun gercek yüzünü.yaşarsın o denli hüzünü.

kuvvetmiranın huzursuzluklarını artık biliyorsunuz.aslında kuvvetmira ne ki? ne yani? kimdir bu kuvvetmira.iyi insan bulmak zormuş işte ben ne yapayım.zet sizlere bahsetse benimle ilgili kötü şeyler bahsedemez zaten.ama eşime sataşmış,ben de ona satasacagım!

Sagopa Kajmer'den Zet'e cevap
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sagopa Kajmer
» --sagopa Ve Kolera--
» Sagopa Kajmer
» Sagopa Kajmer - 24