SAGOPA DERKİ...
Bugune dek yapilan anlamsiz savaslardan musteki birisi olarak ilk basta nedensiz ya da nedenli her ne sekilde olursa olsun ben ne kendimi ne de sevdigimi ezdirmem.ezmek isteyen varsa da gucum yettigince savasirim.
ortada bir durum varsa cikis noktasina bir bakin.yillardir ceza ve ayben kardesler bir hirs ugruna adlarimizi dillerinden dusurmediler.bunun nedeni findik kabugunu doldurmaz.bu asikar.
Sahneden yedigimiz kufurler ki cezanin ne derece cirkef oldugu ortadadir kanitlari vardir.isvec de bir konunun ardindan bana senin Allah ini s...m demesi.tabi bunlar ozel cirkeflikler.ister inanin ister inanmayin size kalmis.ben anektodumu cekinmeden yazarim.
ben danyal abimi severim.efendi ve cok iyi biridir.fakat yillardir iyi niyetimle bu isin onune gec lutfen su savaslar bitsin dememe ragmen danyal babam bu isin onune gecemedi.ne de hammer muzik.
simdi de gelip bana kimse yazilarinizi diss lerinizi vs cekin felan demesin.yunusun iyi niyeti bitmistir.danyal babaya selam ederim.o gercekten iyi biri.ama cocuklarina neyi yapip yapmamalari konusunda uyari verebilirdi.bunlarin olacagi asikardi sonucta.
tum turkiye bizlere diss oldugunu anlarken, yapan taraflar '' yarasi olan gocunsun'' gibi artik ilkokul cocugunun tebessum edebilecegi bir kacis yoluna basvurdular.bu gozumden dusup olup bitisti iste. bir diss yaptiysaniz yaptik lan deyin.yaptiktan sonra yaa yok oyle sey,kim diss yapti biz miiii yok oyle sey gibi kacma yoluna basvurmayin.yaptiniz iste bir kez daha yaptiniz ama bu sefer ben ve cevremdeki herkes bu ise en azindan 1 kez ve sonkez cevap verme gereginde karar kildik. bana su psikolojimde hissettirdiginiz herseyi sizlere anlatmak adina bunu yapacagim.su an askerim ve istanbulda olmayabilirdim.o zaman belki kafami duvarlara vurup aglayabilirdim ne yuceki rabbim beni burda evimde birakti sevdiklerimle.ve ben bu uzucu hadiseye de gogus gerebildim.dedigim gibi askerlik yapmayan anlayamaz.gafil avlanmak denir buna.ama istanbuldayim iste sukur...
herkese yemin ediyorum su an yasadigim tum duygulari yasamalari icin onlar askerken ben de ayni cirkefligi hayatimda ilk ve son kez yapacagim onun da zamani gelecek.ve eminimki o sahis veya sahislar kesinlikle istanbulda olmayacaklar.bu isi artik ogrendim ve kesin bu olacak kendini bunlara hazirlarsan iyi olur.
son olarak.bizim yapacagimiz ep ye cevap vereceksinizdir fakat biz geri cevap vermeyecegiz.pratik yapmak adina sarki uretmek istiyorsaniz ve konu biz olacaksak buyrun yapin ama hatirlatalim biz sadece 1 kez bu cevabi verecegiz lutfen 2.si icin beklemeyin.zaten goreceksiniz ep tum cevaplari verecek ve yazilacak cevaplarin zorlasmasina neden olacak.
sandiginiz kadar kolay yem degiliz.son pismanliginiz sizi dusurur bize dokunmaz.selametle devam etsin rap hayatiniz insallah.
Sagopa KAJMER.
ALINTIDIR